Ternion – Crypto Exchange Hybrid с Fiat Portal и интегрирани търговски услуги

Здравейте през цялото време, ще обясня обзора на Ternion ICO 
Ternion платформата е напълно лицензирана платформа за цифрова обмен с Fiat Gateway и бизнес услуги. Тя се стреми да разшири наличието на пазара за криптиране, като свърже съвременните финансови услуги с децентрализирани финансови системи, които улесняват и насърчават иновациите в кодирането на финансирането. В допълнение, Тернион възнамерява да насърчи иновациите в криптографичното финансиране, като развие криптомона, който има реална подкрепа за доходоносен бизнес и не разчита на спекулативни, но естествени пазарни сили.

Платформата има Ternion общности, които се стремят да разрешат някои от предизвикателствата, пред които на валутна система за криптиране е изправена днес, като например липсата на доверие в ICO надеждност на цифрови активи, kryptobytteer имат по-малко в сравнение с традиционните брокерски фирми установените стандарти, както и на трудностите в постигането kryptotermin като един метод на плащане. 
Екосистема 
Ternion екосистема се състои от три компонента Ternion сътрудничи и подкрепя Ternion (TRN) полезна основна валута.

Обмяна 
на валута Ternion е една платформа за по обмена на регулируеми, достъпни и ефективни дава възможност на потребителите да конвертирате кодове за криптиране, криптиране Fiat и криптиране. Основната цел на обмена е да предостави на крипто дилърите цялостно решение. 
Помощник за плащане в Ternion Помощникът за плащане 
улеснява плащанията между доставчиците и техните клиенти. Потребителите ще получат дебитна карта, която могат да използват за извършване на плащания. След това доставчиците могат да изберат да получават плащания, обработени в режим на присвояване в режим на шифроване. 
Фонд за ликвидност в Тернион 
Това е същността на другите два компонента. Това гарантира, че TRN кодовете не се надуват и няма да спестят натрупаните средства за развитието на платформата Тернион.

Ternion Token 
TRN е код, който е съвместим с ERC20, който служи като платформен инструмент за преместване на комисионни за обмен или трансфер на символи в Ternion Exchange. В допълнение, символите осигуряват съвместимост с всички етикети, съвместими с ERC20, които се предоставят на всички потребители на екосистемата Ternion. 
Защо да инвестираме в Тернион? 
Платформата е достъпна чрез приложение за мобилни платформи и уеб приложение, което я прави удобно не само за институционални играчи, но и за частни инвеститори. 
Ternion ще извършва годишен преглед на транзакциите и функцията на устава, за да гарантира откритост и надеждност, които информират обществеността за бъдещия напредък. 
Ternion Exchange има европейски търговски лиценз и отговаря на всички приложими европейски правила за бордов транспорт за бърза проверка.
Платформата има пълно обслужване на клиентите, което включва и висшето ръководство, което ще помогне на клиентите, когато имат проблеми или проблеми, свързани с Ternion.

 

ICO ternion параметър (TRN код) 
код: TRN 
Rmz- protokoll: ERC20 
Общо код: 95000000 TRN 
превозни средства осигуряват на депозит в presalsalget: 22500000 TRN 
код доставка в ICO: 53500000 TRN 
преди на датата на продажба: Дейности за 28 юни 2018 г. 
Дата на ICO: 
Тур ден 29 юни, 29 август валутен курс: 1 TRN 0.65 USD 
кръг B 30 процент август на обмен октомври 30: 1 TRN 2.10 USD 
кръг С1 30 ноември Desember на валутните курсове: 1 TRN 3.23 USD 
мека корица: 5 000 000 
Wood фиксирани: 65 000 000

Ternion е нова платформа за търговия, базирана на успешни методи за заключване, които стабилизират пазара и променят ефективността на икономическата екосистема. Тази система използва свои собствени платформени библиотеки за подпомагане на търговията с някои невероятни активи. В допълнение, тази платформа също използва своя собствена известна криптомон, която е известна като Token Trading. Разработчиците очакват да създадат големи ликвидни цели, които водят бизнес сделки, за да помагат на собствениците на символи. Целта на тази платформа е да се превърне в лидер в преобразуването на много финансови активи, използвайки блокова технология. След като решите да участвате в този сайт за търговия, аз съм сигурен, че можете да продължите да инвестирате в опита и творческите идеи на основателя,

 

Пътна карта

 

Първото тримесечие на 2018 г. 
Борсата започва да се развива. 
T2 2018 
Обща предварителна продажба. Общият обменен курс 
Т3 2018 

KVARTAL 2018 
децентрализиран затворен бета дренаж. Представлява маргинален търговски обмен. Децентрализираното развитие на обмена започна. Обмяна на парични средства в брой. 
Q1 2019 
Плащанията на Ternion започват да се развиват. Започнете децентрализирана обмяна. Затворени бета плащания. Бонус за ранно изплащане. 
T2 2019 
Започване на плащане.

 

COMMAND

 

За информация:

Уебсайт: https://ternion.io/
Технически формуляр: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Телеграма: https://t.me/TernionOfficial
ANN: https : //bitcointalk.org/index.php? topic = 4623236.msg41743899 # msg41743899
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

author: adam sukses
 Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1958433

ETH: 0x5f3f4Bb6EA24D1B188Ee0457a5B807D5fbf043A0

telegram : @adam sukses

Leave a comment