Ternion – En Hybrid Crypto Exchange med en Fiat Gateway og Integrated Merchant Services

Hei hele tiden vil jeg forklare om Ternion ICO plattformsoversikt

Ternion er en lisensiert digital utvekslingsplattform integrert med fiat gateway og kommersielle tjenester. Det søker å utvide tilgjengeligheten av kryptomarkedet ved å knytte moderne finansielle tjenester til desentraliserte finansielle systemer, noe som letter og fremmer innovasjon i kryptfinansiering. I tillegg har Ternion til hensikt å oppmuntre til innovasjon i kryptfinansiering ved å utvikle en kryptomone som har reell støtte til lønnsom virksomhet og ikke er avhengig av spekulasjon, men fra naturlige markedskrefter.

Plattformen har et Ternion-fellesskap som søker å løse noen av utfordringene som krypto-valutasystemet står overfor i dag, slik som ICOs mangel på tillit til påliteligheten av deres digitale eiendeler, kryptobytteer har lavere standarder enn etablerte tradisjonelle meglerfirmaer, og vanskeligheter med å realisere kryptotermin som betalingsmåte.

Ternion økosystem 
Ternion økosystemet består av tre komponenter som samarbeider sammen og støtter Ternion (TRN) som en nyttig plattformsvaluta.

Exchange 
Exchange Ternion er en justerbar, rimelig og effektiv utvekslingsplattform som lar brukerne konvertere krypto-kryptering, fiat til kryptering og kryptering. Hovedformålet med utvekslingen er å tilby kryptohandlere med en omfattende løsning.

Betalingsprosessor Ternion Betalingsprosessoren legger til 
rette for utbetalinger mellom leverandører og deres kunder. Brukere vil motta et debetkort de kan bruke til å foreta betalinger. Leverandørene kan da velge å motta behandlede betalinger i fiat- eller kryptotildelingsmodus.

Ternion Liquidity Fund 
Dette er kjernen i de to andre komponentene. Dette sikrer at inflasjon av TRN-tokens ikke finner sted og vil ikke spare de akkumulerte midlene for utviklingen av Ternion-plattformen.

Ternion token 
TRN er et token som er kompatibelt med ERC20, som fungerer som et verktøytegn på plattformen for å betale provisjoner for utveksling eller overføre tokens på Ternion-utvekslingen. I tillegg gir tokens kompatibilitet med alle markører som er kompatible med ERC20, noe som gis alle brukere av Ternion-økosystemet.

Hvorfor investere i Ternion?

Plattformen er tilgjengelig gjennom en applikasjon for mobile plattformer og en webapplikasjon, noe som gjør det praktisk ikke bare for institusjonelle spillere, men for noen av de private investorer.

Ternion vil gjennomføre en årlig revisjon av transaksjoner og plattformens funksjon for å sikre åpenhet og pålitelighet som informerer publikum om fremtidig fremgang.

Ternion-utvekslingen har et europeisk handelslisens og overholder alle etablerte europeiske regler for ombordtransport for rask inspeksjon.

Plattformen har en full kundeservice som også inneholder toppledelse som vil hjelpe kunder når de har problemer eller problemer relatert til Ternion.

Parameter ICO Ternion (TRN-token) 
Token: TRN 
Token-protokoll: ERC20 
Total token: 95,000,000 TRN 
Levering av et token i presalsalget : 22 500 000 TRN 
Token levering i ICO: 53 500 000 TRN 
Før salgsdato : Aktiv til 28. juni , 2018. 
ICO-dato: 
Runde A 29. juni 29. august Valutakurs: 1 TRN 0,65 USD 
Runde B 30. august 30. oktober, Valutakurs: 1 TRN 2,10 USD 
Runde C 1. november 30. desember Valutakurs: 1 TRN 3,23 USD

Mykt deksel: 5 000 000 
Hardtrekk: 65 000 000

Ternion er en ny handelsplattform basert på vellykkede låsemetoder som demonstrerer markedet og forandrer det økonomiske økosystemets funksjon. Dette systemet bruker sine plattformskollegier til å støtte handelsprosessen for noen fantastiske typer eiendeler. I tillegg bruker denne plattformen også sin egen kjente kryptomone, som er kjent for å være Token trading. Utviklerne forventer å skape store likviditetsmål, som utfører Token-transaksjoner, for å hjelpe eierne av tokens. Målet med denne plattformen er å bli ledende innen transformasjon av flere finansielle eiendeler med blokkerteknologi. Etter at du har bestemt deg for å delta på denne handelswebsiden, er jeg sikker på at du kan fortsette å investere i grunnleggerens erfaringer og kreative ideer,

 

VEIKART

 

 

1. kvartal 2018 

Utvekslingen begynte å utvikle seg. 

T2 2018 

Offentlig pre-salg. Vekslingskurs 

T3 2018 

Offentlig salg. 

Kvartal 2018 

Decentralisert lukket beta-utveksling. Utvekslingen representerer marginalhandel. Den desentraliserte utviklingen av Exchange begynte. Veksling av likviditet i kontanter. 

1. kvartal 2019 

Utviklingen av Ternion-betalinger begynner. Start en desentralisert utveksling. Lukkede beta betalinger. Tidlig utvekslingsbonus. 

T2 2019 

Start betalingen.

 

KOMMANDO

 

 

 

 

 

Til informasjon : 

 

Nettsted: https://ternion.io/

Teknisk papir: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf

Twitter: https://twitter.com/ternionofficial

Telegram: https://t.me/TernionOfficial

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899

Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty 

author: adam sukses

 Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1958433

ETH: 0x5f3f4Bb6EA24D1B188Ee0457a5B807D5fbf043A0

telegram: @Adam sukses

Leave a comment